کف پوش اپوکسی و کاربردهان آن در صنایع مختلف

کف پوش اپوکسی و کاربردهان آن در صنایع مختلف


اپوکسی نوعی پلیمر است که در ساخت انواع رنگ با خواص ویژه کاربرد فراوانی دارد مانند : تهیه انواع چسب، ابزار سازی، صنایع الکترونیک، صنعت ساختمان ، هوا و فضا و به دلیل خاصیت خاص این ماده برای ضد آب کردن انواع سطوح استفاده می شود.

آشنایی با کفپوش اپوکسی

شایان ذکراست که از اپوکسی اغلب به عنوان کفپوش های اپوکسی یا به اصطلاح کفپوش های بدون درز ( کفپوش های بهداشتی ) استفاده می شود. کفپوش های اپوکسی به دلیل تنوع رنگ و کیفیت و دوام بالا ، سال های متوالی پس از اجرا نیازی به بازسازی نخواهند داشت.
نکته جالب و قابل توجه این است که به سهولت بر روی تمامی سطوح سیمانی، سنگ، موزایک و … قابل اجرا می باشند.
 

مکان هایی که از کفپوش اپوکسی استفاده می شود

کفپوش های اپوکسی به دلیل جامد بودن و داشتن چسبندگی بسیار بالا بر روی سطوح بتنی و فلزی استفاده میشود. همچنین اپوکسی و پلی یورتان، مقاومت شیمیایی بسیار بالا در مقابل آب ، مواد شیمیایی، روغن ها، اسیدها، قلیاها و حلال ها و غیره دارند. کفپوشهای اِپوکسی در کارخانجات خودروسازی، انبارهای صنعتی، صنایع نظامی، صنایع غذایی، شیمیایی، داروسازی، بیمارستان ها، اتاق های تمیز و استریل بکار میروند. کفپوش گردگیر به ضخامت ۱ میلیمتر، که برای جلوگیری از نفوذ گرد و غبار به داخل بتون بکار می رود.
اپوکسی و کاربردهای آن در صنایع مختلف
کف پوش یکپارچه به ضخامت ۳ میلیمتر اجرا می شوند. دارای مقاومت سایشی بالا و مقاوم در برابر اصطکاک، عوامل خوردگی، جلوگیری از فرسایش و نفوذ مایعاتی مانند روغن، چربی و آب به جسم هستند.
کف محلی که از این کفپوش ها استفاده شده بسیار آسان قابل شستشو است. امکان دکوراتیو بودن کف و استفاده از رنگ های متنوع وجود دارد. (کفپوش نام برده در انواع صنایع از جمله : خودرو سازی، داروسازی، صنایع غذایی، صنایع بهداشتی، چاپخانه ای و … کاربرد دارد.)
 

کف پوش معوج  اپوکسی:

ضخامت کفپوش ۳ میلیمتر است. بصورت معوج (اصطلاحاً پوست پرتقالی) که علاوه بر داشتن خصوصیات روکش صاف از لغزش افراد بر روی سطوح و ماشین آلات در محیط های خیس و چرب جلوگیری می نماید. استفاده از این طرح پوشش epoxy در محل هایی که امکان سر خوردن است ضروری است.
 

کفپوش نیمه زبر :

کفپوش های نیمه زبر و زبر در ضخامت های بالاتر از ۴ میلیمتر اجرا می گردد. روکش فوق دارای مقاومت مکانیکی بالاتری است. عدم خش پذیری نیز از دیگر خصوصیات آن می باشد.
 

کفپوش ضد اسیدی :

کفپوش ضد اسیدی، مقاومت بسیار بالایی در برابر عوامل خورنده شیمیایی دارند. استفاده از آن در کارخانه ها و مراکزی که مواد شیمیایی در آن استفاده می شود کاربرد مناسبی دارد.
 

کفپوش اپکسی ورزشی :

عموما از اپوکسی های انعطاف پذیر در کفپوش ورزشی استفاده می شود. این نوع کفپوش آنتی استاتیک یا اصطلاحاً ضد جرقه هستند. (مورد مصرف آن در انبارهای مهمات، سالن های مخابرات، اطاق عمل بیمارستان ها برای جلوگیری از حریق می باشد.)
 

کفپوش ترافیکی:

بتون اپوکسی که به ضخامت تقریبی ۲۰ میلیمتر اجرا می گردد و در برابر ضربه های شدید کاملاً مقاوم است. کفپوش های ترافیکی اپوکسی که در ضخامت های متفاوت بر اساس نوع و میزان تردد نیزقابل اجرا خواهند بود .
 

کفپوش های آنتی استاتیک :

این نوع کفپوش بر روی شبکه ای مسی در کف اجرا میشوند که باعث افزایش میزان رسانایی میگردد. از کفپوش های اپوکسی آنتی استاتیک در محل سرورها و کارخانه مونتاژ قطعات الکترونیک و … استفاده می شود.
http://teknotajhiz.ir/%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2%d9%87-%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d8%b6%d8%ae%d8%a7%d9%85%d8%aa-%d8%b1%d9%86%da%af-%d8%a8%d8%a7-%d8%b6%d8%ae%d8%a7%d9%85%d8%aa-%d8%b3%d9%86%d8%ac/

موارد مهم هنگام نصب کف پوش اپوکسی  :

آماده سازی زمین و تمیز کردن و شروع به اضافه کردن اپوکسی به رنگ کف اولین گام برای استفاده از کفپوش اپوکسی تمیز کردن کف می باشد. همه صندلی ها و مبلمان و موارد دیگر باید برداشته شوند. سطح باید کاملا خالی باشد.
توجه داشته باشید بعد از آن، هر گونه لکه های موجود باید تمیز شوند زیرا تمیز کردن بعد از اتمام کار بسیار دشوار است. حتما باید از محلول های مخصوص خود این کفپوش استفاده شود.

امتیاز شما به این مطلب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با شرکت تکنو تجهیز
شروع چت
1
چت واتساپ
سلام وقت بخیر .
من از صفحه " اپوکسی چیست؟ انواع کفپوش اپوکسی " پیام میفرستم.
× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟